Anexa -1- Copie dupa original editia 1995, imbunatatita in 2003 si revizuita in 2007, 2010 Catre toate „Federatiile De Footbal , Cluburi si cotidiene de sport Din Europa sau din Lume”

In toate Ziarele si studiourile de Tv, sunt nenumarate articole si emisiuni Tv, ce se refera la huliganii din stadioane atat in Europa cat si pe alte continente. Nu stiu de ce deoarece, din 2003 si pana acum 3 luni eu am trimis materiale similare cu acest subiect la ;F.R.F, F.I.F.A.- U.E.F.A. si in Italia (unde a murit un politist)

In plus am trimis si la cluburile din tara si Bucuresti prin fax, la cluburile de fotbal ca; Steaua, Dinamo, Rapid, Timisoara etc si nu s-a interesat nimeni de aplicarea, acestui utilaj ce are denumirea de „Utilaj Craioveanu”.

Motivul!! lipsa de comunicare este la ea acasa. In schimb dupa ce am trimis prin fax la clubul „Steaua” la aproximativ o luna, „Clubul Steaua” s-a inspirat din acest material scotand un utilaj similar cu al meu, dar nu au stiut exact, cum ar arata utilajul Craioveanu. (esec total) .
Spun asta deoarece daca ati observat ca dupa ce a inceput meciul in minutul 56 la poarta stadionului mai erau circa 3-4000 de suporteri si nici nu au posibilitatea de a prinde suporterii turbulenti.

De ! gafele si zgarcenia se platesc!! nu??

Daca clubul “Steaua” ar fi aplicat originalul- utilaj Craioveanu, nu ar mai fi avut probleme de nici un fel si i-ar fi costat mult mai putin.

Daca clubul “Steua” ar fi brevetat utilajul impreuna cu mine, in afara ca ar fi obtinut gratis utilajul pentru stadionul”Steaua” ar mai fi castigat si sume considerabile din aplicarea brevetului.

Mai grav este ca la meciul Rapid /Steaua s/au facut de ras (pe plan national si pe plan extern –meci televizat) introducand suporterii /Rapidisti/intr-o plasa, ca la penitenciar; Jenant domnilor.

In alta ordine de idei sunt neplacut surprins de cererea conducatorilor din fotbal, de a cere in “Parlament” masuri drasnice inpotriva turbulentilor.

Dupa parerea mea un conducator elevat, indiferent din ce liga profesionista din Europa, ar face parte, nu ar fi facut aceasta cerere, deoarece in acest fel se vor goli stadioanele.

Inteligenta unui conducator elevat ar fi sa aduca pe stadion toti suporterii, indiferent daca sunt recalcitranti sau nu!

Pentru cei recalcitranti “METODELE CRAIOVEANU “ a prevazut; metode speciale de educare, de descarcare a energiei acestora, de depistare sigura, fara gresala, a celor cativa huligani.

In plus –Metodele Craioveanu- prevad masuri de descarcare a energiilor din stadion cat si metode de descarcare a energiilor din strada.

Nu va mai fi nevoie de intervantia politiei. Ceea ce au cerut unii in parlament, in tarile Europei nu va fi perceput ca un semnal pozitiv. In fond este vorba de imaginea Romaniei care si asa este cum bine o stiti.!!!

Pot intinde o mana de ajutor echipelor de fotbal din Romania, Europa si de pe Mapamond.

Va rog sa retineti, ca pot sa elimin definitiv toti suporterii turbulenti care fac mari necazuri , prin suspendarea terenurilor, si amenzile deloc neglijabile, prin distrugerile pe care le fac si prin numeroasele victime, ce rezulta, din aceste incaierari, ce sa mai spun de costurile pecuniare pe care sunt obligate sa le suporte cluburile pentru repararea instalatiilor, scaunelor etc, din stadioanele de fotbal, handbal, baschet, Volei, box etc.

Trebuie sa recunosc ca cluburile de fotbal sau alte sporturi, nu au nici o vina. De aceea eu am posibilitatea de a face ca in Romania sau „Federatiile Europene si ulterior de pe glob sa nu mai poata fi sanctionata nici o echipa de fotbal din diviziile A, B, C- sau alte echipe din diferite sporturi, din nici un club, pentru niste huligani care nu reprezinta majoritar suporterii oricarei echipe. Deoarece nu se poate concepe ca cineva din conducerea unui club sa-si vrea raul.

In primul rand suporteri reali vor avea de castigat deoarece vor vedea un spectacol de fotbal sau alt sport pe care si l-au dorit, fara a fi molestati, injurati etc.

Aceste situatii huliganice, eu le-am aratat in „Conceptul Craioveanu” paragraful –Metodele Craioveanu – (compuse din 6 grupe de metode) si care la punctul „D”- respectiv „Metode de ultima ora pentru antrenarea jucatorilor de club”,(trimise in 2003 la F.R.F, F:I:F:A: si U:E:F:A) ce se compun din 35 de metode de antrenare . La punctul 32 al acestor metode se precizeaza;

Cel mai nou procedeu de depistare rapida, pe loc a suporterului turbulent, cu identificarea precisa a persoanei, fara a gresi si a pedepsi pe un nevinovat numai prin faptul ca s-a gasit in acel loc in acel moment.

De altfel nu vor putea fi erori fiindca in momentul cand suporterul turbulent se va ridica de pe scaun, politia va sti cine este acea persoana chiar daca este mascat cu glugi, fulare la gura etc si cine anume exact detine obiecte contondente, petarde, care dintre ei exact distrug scaune, grilajuri, si alte instalatii, sau pe cine agreseaza exact, din ce galerie face parte, ce club simpatizeaza si ulterior cu ce intentii si chiar de cine a fost pus sa incite, cu toate indicativele de domiciliu, chiar daca turbulentul este din alta tara etc.
Mentiune: Nu conteaza daca huliganul are buletin de identitate, pasport, abonament, legitimatie etc. Acest punct 32 a fost trimis dupa incidentele din Italia (cand a murit un politist), impreuna cu „Metodele Craioveanu” si inca o data recent la F.I.F.A si U.E.F.A.

Cel mai recent exemplu ; tulburarile din Argentina, care s-a soldat cu numeroase incidente si victime, extinzandu-se in strada.

Eu pot rezolva incidentele din interiorul stadionului cat si pe cele din strada, prin –Metodele Craioveanu de ultima ora- care sunt sunt originale pe plan Mondial. Daca se doreste, putem aplica punctul „D” din metodele sus amintite si eventuale problemele din toate stadioanele sau salile de sport din Romania sau Europa si ulterior din lume – vor deveni istorie. Sper ca F.I.F.A. si U.E.F.A. sa dea curs pentru a se pune in practica acest utilaj de conceptie originala, personala si de top.

Stadioanele din Romania, Europa si din Lume, ar fi ferite de asemenea evenimente reprobabile .

Astept brevetarea inpreuna cu state ca: Romania, Elvetia, Gemania, Austria sau alte state, sau persoane particulare sau cluburi care vor sa aplice –Metodele Craioveanu- Brevetarea acestui utilaj ar aduce beneficii majore tarii sau industriasilor.

In Romania sau Europa astept ca „Ministerul de Interne, al respectivei, oricarei tari, compartimentul care se ocupa de paza si ordine pe stadioane, sa ma contacteze in vederea eradicarii -huliganilor din stadioane-

In cazul cand un stat din Europa , sau din lume doreste aplicarea „Metodelor Craioveau” impreuna cu aparatura originala (propunere Brevete) eu pot adopta intelegeri speciale, sau chiar mai mult.

Cu stima; Craioveanu Gheorghe;